logo

BTNmaloprodaja BTNmaloprodaja

cottonelogo

Poslovne jedinice:

 

C&O Ilidža - Cipelići
Ustanička br. 1.
Tel: +387 33/637-245

 

C&O Nedžarići
Ante Babića br. 1.
Tel: +387 33/546-608

 

C&O Otoka, Shopping centar Otoka 2. sprat
Tel: +387 33/657-643

 

C&O Veleprodaja
Tvornička bb, Ilidža
Tel: +387 33/761-315

 

HOTEL ORANGE
Mala Aleja 73, Ilidža
Tel: +387 33/761-316

restoran btn

foto gallery1

artikliNaAkciji

like-us-on-facebook-icon-png-28

ICS 9001

Hotel Orange - Idealno za parove

9I8A5308 Onama New01Hotel Orange nastao je na temeljima porodičnog restorana i kroz protekle godine stekao titulu Hotela sa 4 zvjezdice. Po ocjeni portala Booking.com jedan smo od njihovih najboljih objekata u Sarajevu!

HOTEL ORANGE nudi besplatan WiFi, usluge frizerskog salona i privatno parkiralište.

Svaka soba ima TV ravnog ekrana, neke sobe uključuju prostor za sjedenje. Sobe imaju vlastitu kupaonicu s tušem, besplatni kozmetički pribor i sušilo za kosu.

Recepcija je otvorena 24 sata.

HOTEL ORANGE nalazi se u Maloj aleji 73, u samom srcu Ilidže. Centar Baščaršija je udaljena 10 km. Najbliža zračna luka je Međunarodna zračna luka Sarajevo, smještena 2 km od Hotela.

Parovima se posebno svidjela lokacija - ocijenili su je s 9,6 za svoj boravak udvoje.

Ovaj je objekt također ocijenjen za najbolju vrijednost za novac u Sarajevu! Gosti ostvaruju veću vrijednost za novac u odnosu na druge objekte u ovom gradu.

Hotel posjeduje vlastiti restoran koji je prva destinacija kada su u pitanju pravi gurmanski specijaliteti domaće i međunarodne kuhinje. Ponosimo se činjenicom da jela spremamo po tradicionalnim recepturama, ali na moderan način, pri čemu se ponuda stalno mijenja i nadopunjenje atraktivnim dnevnim ponudama jela od odabranih sezonskih namirnica. Kada su u pitanju deserti, može se reći da ni za 365 dana nije moguće probati sve iz ponude.

Restoran ima prostranu vanjsku baštu i topao i moderan interijer. Orange je oduvijek bio mjesto susreta. Jednako privlačan poslovnim ljudima, parovima, porodicama s djecom... Očarat će vas svojom živošću i opuštenim gostima koji se uz uslugu našeg vrijednog osoblja s razlogom osjećaju kao kod kuće i uvijek se rado vraćaju.

Dobro nam došli!

VIRTUAL TOUR / VIRTUALNA ŠETNJA;

SCO 360

katalog2016

fb  instagram

Pratite naše ponude putem e-maila

footerseparator

 POČETNA   I   O NAMA   I   PROIZVODI   I   NOVOSTI   I    AKCIJE   I   KONTAKT  designer17