logo

BTNmaloprodaja BTNmaloprodaja

cottonelogo

Poslovne jedinice:

 

C&O Ilidža - Cipelići
Ustanička br. 1.
Tel: +387 33/637-245

 

C&O Nedžarići
Ante Babića br. 1.
Tel: +387 33/546-608

 

C&O Otoka, Shopping centar Otoka 2. sprat
Tel: +387 33/657-643

 

C&O Veleprodaja
Tvornička bb, Ilidža
Tel: +387 33/761-315

 

HOTEL ORANGE
Mala Aleja 73, Ilidža
Tel: +387 33/761-316

restoran btn

foto gallery1

artikliNaAkciji

like-us-on-facebook-icon-png-28

ICS 9001

Šta vaše cipele govore o vama?

Cipeliciclanakocipelama1Hollywoodske zvijezde potpuno su poludjele za trendom shoe selfieja na Instagramu, najrazličitijim modelima svojih omiljenih cipela pokušavajući prikazati svoju osobnost, kreativnost i posebnost. Budući da su cipele već desetljećima odraz nečijeg modnog stila, mi smo odlučili na sve baciti pogled iz psihološkog kuta i saznati – šta vaš izbor cipela govori o vama?

Visoke potpetice (salonke)
Jednostavnost i elegancija s naglaskom na visokoj potpetici odaju stabilnost i samouvjerenost osobe koja ih nosi. Ovaj model odgovara svim karakterima – kako strožim, samouvjerenim djevojkama, tako i ležernijim, otvorenim tipovima. Iako se najčešće vežu uz poslovno okruženje, moguće ih je kombinirati uz različite stilove, od haljina do traperica.

„Kitten heel“
Tip cipela iz vremena Marije Antoanete teško je zamisliti na ičemu što nije raskošna krinolina. Zato se djevojke, koje nose ove pomalo staromodne cipelice, smatraju onim tipovima koji diskretno iskaču iz kalupa uniformiranosti i uobičajenog.

Moderna mules štikla
Gledane s prednje strane, odišu konzervativizmu, no odozada otkrivaju svoje pravo lice. Ovaj „business in the front, party in the back“ – model moguće je nositi uz brojne krojeve, a savršeno pristaje hrabrim i samouvjerenim ženama.

Debela potpetica
Udobnija verzija stiletto debelih potpetica osigurava potporu za noge i donji dio leđa. Pojavile su se 90-ih godina i tad zamalo „počistile“ svoje tanke protivnice. Danas ponovno preplavljuju modne piste i preferiraju ih brojni dizajneri. Za ovu vrstu se najčešće odlučuju djevojke koje su upoznate i sa svojom muškom stranom ličnosti i koje favoriziraju čvrst i tup udarac koji odzvanja sa svakim korakom. Kako debele štikle obično imaju uglaste, moderne rubove, to je ona djevojka koja ne vjeruje u žrtvovanje svoje udobnosti pod cijenu ljepote. Ona je nadarena odličnim ukusom, ali ne i pretjerano raznovrsnim stilom. Uz debelu štiklu radije će obući sako i košulju.

Cipeliciclanakocipelama2

Futuristička štikla
Savršen model za tipove koji nemaju nikakav problem s demonstriranjem vlastite seksualnosti, imaju razvijenu ekološku svijest i visoku razinu modne osvještenosti. Uz to idu i jak individualizam i samosvijest. Onaj koji s ponosom nosi ovaj tip cipele kreće na sve ili ništa i to odmah jer za ovakvu djevojku ne postoje kompromisi, a njen je ukus neupitan, kao i direktnost u svakom razgovoru.

Moderna puna peta
Sandala za optimistične cure sa stilom, odlučnog stava i dobrog ukusa. Ove su djevojke sigurne u sebe i uvijek znaju što žele. Djevojke koje se okreću ovim cipelama obično su zaljubljenice mode ili jednostavno nastoje pratiti ono što je trenutno „in“.

Platforma
Karakter iza ovih cipela mogao bi se skrivati u njihovoj prošlosti. Naime, platforme su se nosile čak 220. godine prije nove ere kad su grčki glumci visinom platforme naglašavali važnost glumca – što je platforma bila viša, glumac je bio važniji. Model sandale s ortopedskom petom i visokom platformom uvijek je u trendu i savršeno odgovara mlađim modernim djevojkama. Ove sandale već na prvi pogled ukazuju na otvorenost, energičnost i spontanost onoga tko ih nosi.

Ravna cipela
Visoke potpetice mogu vas činiti elegantnijima i podići vam samopouzdanje, no često ne ispunjavaju temeljnu ulogu cipela – da se s lakoćom prebacite s točke A na točku B. Ravne cipele su, prema tvrdnjama brojnih dizajnera, odraz samopouzdanja jer je onaj koji ih nosi uspravnog držanja i za samopouzdanje mu nije potrebna umjetna visina. Iako prevladava misao da se seksipil mjeri visinom štikle, modernizacija ovog stila dokazuje upravo suprotno. Ženstvenost ravnih cipela dokazala je Audrey Hepburn još pedesetih godina.

katalog2016

fb  instagram

Pratite naše ponude putem e-maila

footerseparator

 POČETNA   I   O NAMA   I   PROIZVODI   I   NOVOSTI   I    AKCIJE   I   KONTAKT  designer17